![]() ![]() |
| Бусинка |
Повідомлення #1
|
![]() Користувач
Репутація: 4 ![]() Повідомлень: 25 Попереджень: |
Дорогі спільники! У нас на сьогоднішній день на сайті присутні 3085 спільників і налічується 1682 дарів, з цим я Вас і вітаю) Так тримати! Пропоную зробити пробну акцію з приводу дарів. Ви можете приїхати за дарами на певний час і день. Дуже не зручно їздити за одним даром через все місто, яке займає дуже багато часу. Можливо у когось немає часу їздити і шукати де живе обдаровуваний або у Вас хворіє дитина и не мае з ким залишити її, особливо тим хто постійно на роботі і вирватися може тільки ввечері, а от припустимо в суботу велика частина киян на вихідних вдома. Пропоную простий вихід із скрутного становища, вирішити свої питання та пропозиції буквально за пару годин і в одному місці! Давайте організуємо міні - зустріч в центрі міста, ну припустимо на метро Крещатик, біля готеля Україна, там є лавочки і є місце де можна сховатися від дощу =) Ви можете подарувати свої обіцяні дари і забрати свої бажані. Так само можна поспілкуватися і зробити свої певні висновки про своїх дарувальників і почути думку про себе. І так весняна акція пройде в суботу 19 березня в 17. 00. Чекаю всіх бажаючих які хочуть з економити свій і чужий час =) Пізніше буде проведений розділ про акціях. Там Ви зможете написати позначку будите чи ні на зустрічі! Усім велике спасибі за увагу! Повідомлення відредагував Бусинка - 13 березня 2011 23:27 -------------------- Модератор! evelinka7879@mail.ru |
| оксанка2011 |
Повідомлення #2
|
| Новачок
Репутація: 1 ![]() Повідомлень: 1 Попереджень: |
Я только - ЗА!!!!! С огромным удовольствием встречусь в указаном месте, в указаное время!!!! Повідомлення відредагував оксанка2011 - 14 березня 2011 10:11 -------------------- весь мир можно изменить, если начать его менять с себя. |
| avellina |
Повідомлення #3
|
| Новачок
Репутація: 1 ![]() Повідомлень: 2 Попереджень: |
и я за)))))) |
| oksana.d19 |
Повідомлення #4
|
![]() Новачок
Репутація: 0 ![]() Повідомлень: 1 Попереджень: |
А як же з нами, іногородніми? |
| Бусинка |
Повідомлення #5
|
![]() Користувач
oksana.d19, Вам тоже можно сделать акцию) -------------------- Модератор! evelinka7879@mail.ru |
| ledi207790 |
Повідомлення #6
|
| Новачок
Я за)) |
| Бусинка |
Повідомлення #7
|
![]() Користувач
ledi207790, Придешь? -------------------- Модератор! evelinka7879@mail.ru |
| valya79bmv |
Повідомлення #8
|
![]() Новачок
я тоже за то чтобы встретиться а у нас в Кривом Роге есть такие встречи? -------------------- Валентина |
| Бусинка |
Повідомлення #9
|
![]() Користувач
valya79bmv, Можно сделать, придумайте и обсудите место встречи с вашими сообщниками и стучитесь в личку) -------------------- Модератор! evelinka7879@mail.ru |
| gerfis |
Повідомлення #10
|
| Новачок
Як на мене, то ще недостатньо багато учасників для таких зустрічей у містах (Київ, звісно, виняток). Наприклад, у моїй рідній Рівненській області майже ніхто не знає про такий сайт (та я сам недавно про нього довідався). Потрібно популяризувати цей ресурс та й сам принцип дарування. |
| palitra |
Повідомлення #11
|
![]() Новачок
Репутація: 0 ![]() Повідомлень: 3 Попереджень: |
я тільки за! тому, що як видно на практиці - важче всього зустрітися та передати дар! -------------------- бути, а не вдавати! |
| enelye |
Повідомлення #12
|
![]() Новачок
Репутація: 0 ![]() Повідомлень: 2 Попереджень: |
а где я могу увидеть Донецких сообщников? чтоб посмотреть или почитать что-то, может у нас уже есть такие встречи?.... не подскажете?.... |
| Mary-pep-Nat |
Повідомлення #13
|
| Новачок
В Донецке есть встречи каждую неделю. Зайдите на сайт Дару-дар. |
| Migera |
Повідомлення #14
|
![]() Новачок
Репутація: 0 ![]() Повідомлень: 2 Попереджень: |
Да это хорошая идея, поддерживаю! |